Teemeditaatio

Mitä on teemeditaatio?

Teemeditaatio on tuhansia vuosia vanha teenjuontitapa, jossa lääkinnällistä teetä nautitaan seremonialliseen tapaan hiljaisuudessa. Teemeditaation tavoitteena on luontoyhteys, meditatiivinen mielentila sekä kokonaisvaltainen terveys. Shennong, kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion kehittäjä kehui tuhansia vuosia sitten teen olevan kaikista lääkeyrteistä voimakkain. Käytän teemeditaatiossa yleensä pu’er-teetä tai muita kiinalaisia fermentoituja teelaatuja.

Mitä saatte teemeditaatiossa?

Tyypillisesti teemeditaation jälkeen osallistujat kertovat saaneensa voimakkaan rauhan, tyytyväisyyden ja läsnäolon kokemuksen, jolloin arkiset huolet unohtuivat. Usein myös mielen päällä oleviin haasteisiin saatiin uusia näkökulmia. Teemeditaation jälkeen kerron kuinka sitä voi kokeilla kotona.

Tyypillisen teemeditaation rakenne

Alustus 15 min, teemeditaatio 60 min ja loppuosio 30 min, jossa on vapaata keskustelua ja ohjeistus kuinka tehdä teemeditaatiota kotona.

Hinta ja osallistujamäärä

Tyypillisesti sopiva osallistujamäärä on maksimissaan 12 henkilöä, mutta pystyn järjestämään sen tarvittaessa myös 30:lle hengelle. Hinta vaihtelee tapahtuman osallistujamäärän ja tyypin mukaan. Ota yhteyttä ja katsotaan sopisiko teemeditaatio tapahtumaasi!

Tapahtumat

Järjestän teemeditaatioita Suomessa ja ulkomailla yksityistilaisuuksiin ja yritysten työhyvinvointi- ja virkistystilaisuuksiin. Paikkana voi toimia esimerkiksi tunnelmallinen kota, huone toimistostanne tai muu rauhallinen tila.

Tea Bag Packers: teemeditaatio luonnossa